Afectiuni-cazuri

Afectiuni-cazuri

item6

Cazuri de tratare a cancerului cu salvestroli

Salvestrolii sunt considerate a fi substante active metabolic care devin anticancerigene sub actiunea izoenzimei CYP1B1, apartinand grupului enzimatic al citocrom P450. Salvestrolii au rol antitumoral in urma metabolizarii lor de catre enzima CYP1B1. Din pacate dieta occidentala este deficitara in aceste substante, deoarece practicile agricole, prin utilizarea de fungicide, reduc posibilitatea plantelor de a mai produce salvestroli. Exista in concentratie mare in alimentele cultivate organic. Pentru a ilustra importanta abordarii nutritionale si rolul antitumoral al Salvestrolului puteti urmari cinci cazuri de pacienti cu cancere: cancer de san in stadiul 1, carcinom anal cu celule scuamoase, leucemie limfocitara cronica, carcinom peritoneal primar si un caz de hiperplazie benigna de prostata. Patru din ele scot in evidenta rapiditatea recuperarii prin corectarea deficitelor nutritionale, fara sa se mai recurga la tratamentul conventional.
CYP1B1 este considerat in momentul de fata un marker universal al celulelor canceroase cu implicatii puternice diagnostice si terapeutice. Actualmente este utilizat in mod curent pentru depistarea si monitorizarea formelor timpurii de cancer. O abordare nutritionala care include Salvestrolii ar reduce numarul celulelor canceroase din organism si ar creste sansele unui rezultat de succes.

In 2007, un lot de cinci persoane a constituit obiectului unui studiu care implica o abordare nutritionala in tratarea cancerului. Acestia prezentau tipuri variate de cancer: cancer cu celule scuamoase in stadiul 2, melanom in stadiul 4, cancer de prostata, o forma agresiva de cancer de san in stadiul 3 si un cancer de vezica urinara. Toti au fost vindecati.

In 2010, alte sase persoane si-au dat acordul pentru a participa la acelasi tip de studiu. Tipurile de cancere de care acestia sufereau includeau: cancer de san in stadiul 3, cancer hepatic in stadiul 2, cancer de colon, cancer de prostata recidivat, un alt cancer de prostata cu scorul Gleason 6 ( 3+3) si stadiul 3B limfon Hodgkin. Din nou aceste cazuri au fost complet vindecate de cancer.

Va prezentam 5 cazuri noi din 2012 care ilustreaza o varietate de abordari terapeutice cum ar fi: renuntarea la tratamentul conventional in favoarea unei abordari nutritionale; tratament conventional urmat de o abordare nutritionala dupa ce terapia conventionala a fost dezamagitoare; in prima etapa tratament conventional, urmat in a doua etapa de o abordare nutritionala; asocierea ambelor tipuri de abordari.

Sunt prezente diferite tipuri de cancere :
Caz 1 – leucemie limfocitara cronica (cancer de sange) ,
Caz 2 – cancer de san,
Caz 3 – carcinom anal cu celule scuamoase (cancer de colon),
Caz 4 – hiperplazie benigna de prostat (cancer de prostata) si
Caz 5 – carcinom peritoneal primar.

Scopul prezentarii acestei varietati este de a demonstra larga aplicabilitate a Salvestrolilor in terapia cancerului si nutrim speranta ca medicii si pacientii vor include terapia nutritionala in managementul bolii.

Concluzii

Aceste cazuri ofera speranta pentru acei medici si pacienti care doresc sa urmeze o abordare nutritionala in managementul cancerului, fie separat, fie combinat cu tratamentul conventional.

Declaratie de consimtamant

Pentru publicarea acestor studii s-a obtinut consimtamantul scris al pacientilor. Redactorul asigura ca s-au luat toate masurile pentru pastrarea anonimatului, avand totusi grija sa nu fie afectat continutul materialului.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...