Administrare

Mod administrare

Prevenirea cancerului la indemana noastra

item5Enzima CYP1B1 declanseaza mecanismul de auto-distrugere a celulei canceroase. Aceasta enzima utilizeaza salvestrolii din dieta noastra pentru a forta celula tumorala sa intre in apoptoza ca sa nu mai reprezinte o amenintare.

Deoarece poate fi dificil de gasit alimente cu continut ridicat de salvestroli, in orice anotimp sau orice spatiu geografic, puteti consuma formula Salvestrol™ cu continut optim de salvestroli, creata de cercetatori.

Aportul de Salvestroli este descris in “numar total puncte de Salvestroli” care este mai corect decat exprimarea in miligrame de ingrediente active, deoarece salvestrolii din plante au potente diferite. Prin urmare, punctele de Salvestrol au fost concepute ca un sistem de masurare si standardizare la administrarea unui amestec de salvestroli cu potente diferite.

Sunt disponibile 2 variante:

Formula Salvestrol™ SHIELD – 350 puncte de salvestrol/capsulaformule
-proiectata pentru prevenirea cancerului

Formula Salvestrol™ PLATINUM -2000 puncte de salvestrol/capsula
-formula optima pentru faza curativa de tratament a cancerului

O cutie contine 60 capsule.

Doza recomandata este intre 4000 si 6000 de puncte pe zi, luate la micul dejun si pranz, functie de indicele de masa corporala (IMC) a pacientului. Pentru persoanele cu indice normal se recomanda 4000 puncte/zi, luate la mic dejun, pranz si seara iar pentru persoanele cu indice crescut-supraponderale 6000 puncte/zi luate la mic dejun, pranz si cina. Aceasta dozare poate fi ajustata in functie de rata de raspuns a pacientului.

Capsulele salvestrol trebuie luate cu alimente (in timpul mesei), pentru a facilita absorbtia.

Ca supliment alimentar in prevenirea cancerului se recomanda 350 puncte/zi la mic dejun, iar pentru persoanele cu risc mai mare (antecedente proprii sau in familie) utilizati pana la 1000 puncte/zi luate in timpul mesei (mic dejun, pranz si cina).

Aceste recomandari nu se aplica copiilor. Va rugam sa urmati sa sfatul unui medic in cazul unor probleme de sanatate. Un supliment alimentar nu este un substitut pentru o dieta variata si sanatoasa si un mod de viata sanatos.

Salvestrol poate fi consumat concomitent cu terapiile clasice (chimioterapie/radioterapie). Se recomanda a se consuma a doua zi dupa respectivele terapii.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...