Blog

Lupta cu cancerul
22
Noi

Norul de la CERNOBIL – indiferenta sau protectie?

In urma incendiilor de vegetatie de la Cernobil de acum cateva zile, nivelul radiatiilor a crescut in zona respectiva de 10 ori. Desi autoritatile ne asigura ca totul este in regula si nimic daunator nu ni se poate intampla, cred ca ar fi mai sigur sa ne luam masuri de protectie deoarece actiunile nocive ale radiatiilor implica deteriorari sau mutatii ale ADN-ului celular.

Curent am vazut un articol socant despre unui accident cu radiatii nucleare  si cu efectele radiatiilor asupra celulelor umane si distrugerea cromozomilor ADN (care sincer nu as vrea sa mai vad imaginile inca o data).

La nivelul radiatiilor din aer,  evident efectul nu vizibil, dar la nivel celular cu siguranta apar deteriori de ADN oricat de putine ar fi.  Consecintele acestei deteriorari necontrolate de organism, in timp duce la apariatia celulelor canceroase . Pentru ca organismul sa-si creasca capacitatea de inlaturare si distrugere a acestor celule anormale este foarte util sa crestem aportul de salvestroli, substante pe care cercetatorii le-au gasit in sistemul de aparare al plantelor.

Cea mai importanta desoperire este ca toate celule tumorale umane dezvolta o enzima CYP1B1 care nu este prezenta in celule sanatoase, ci doar in cele bolnave. Se pare ca acesta enzima face parte din mecanismul de aparare impotriva cancerului, la orice nivel, organ sau sistem s-ar manifesta.

Cand enzima intalneste fitonutrienti din categoria salvestrolilor acestia sunt transformati in subsante toxice care distrug celula tumorala (produc apoptoza sau moarte celulara). Aceasta enzima salvatoare este in prezent exploatata pentru a produce medicamente care sa atace tintit celulele canceroase si sa nu afecteze celula sanatoasa, asa cum se intampla in cazul chimioterapiei.

Ajuati organismul sa se apere de efectul radiatiilor, consumand salvestroli, o formula naturala, special conceputa pentru a creste capacitatea organismului de a distruge celulele anormale (ce apar in urma expunerii la radiatii) si de a lupta impotriva cancerului.

Raspunde

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...