Recomandari

Recomandari

item7Sfaturi utile care sutin prevenirea cancerului

Pana la disponibilitatea unui test de sange care poate masura prezenta enzimei CYP1B1, a factorilor anticancerigeni cat si a inhibitorilor, o orientare precisa specifica pentru utilizare salvestrolilor nu pot fi furnizate. Cu toate acestea, personalul medical pot face cateva recomandari pentru utilizarea cu eficienta maxima.

Enzima CYP1B1 poate reactiona cu mai multe substante diferite in afara de Salvestrols. Ciclul de viata al enzimei este de aproximativ 3 zile (adica, fiecare molecula de CYP1B1 este inlocuit cu unul nou aproximativ o data la trei zile).

Unele substante inhiba enzima CYP1B1. Odata ce o substanta inhibitoare reactioneaza cu enzima, este blocata metabolizarea si activarea salvestrolilor. Daca inhibitorii sunt prezenti in corpul tau, ei vor concura cu salvestrolii sa reactioneze cu enzima CYP1B1. Concursul va depinde potentele biologice ale inhibitorilor si salvestrolilor si afinitatea lor pentru CYP1B1.

Durata de inhibare la unii inhibitori poate dura intregul ciclu de viata al enzimei. Este important sa se reduca sau sa elimine expunerea la inhibitori pentru a da salvestrolilor o sansa mai mare de a fi activati. Inhibitori puternici ai CYP1B1 includ monoxid de carbon (de exemplu, in fumul de tutun), vitamina B17 (de asemenea cunoscute ca amygdalin sau laetrile), resveratrol si naringenina (din grapefruit). Inhibitorii mai slabi includ hesperetin, canabis, ginkgo biloba, ginseng si sunatoare. indulcitorii artificiali pot interfera cu absorbtia de salvestroli.

Anumite fungicide agrochimice pot fi problematice sub doua aspecte. Atunci cand sunt utilizate in agricultura afecteza producerea salvestroli la nivelul plantei. Plantele vor produce salvestroli din abundenta, numai cand sunt atacate de agenti patogeni. Al doiea aspect, se refera la consumul de alimente, care au in componenta lor plante cu reziduuri fungicide – non ecologice. Aceste produse pot inhiba activitatea metabolica a enzimei CYP1B1 in acelasi mod ca o face vitamina B17, adica, legarea cu enzima intr-un mod benign si blocand astfel metabolismul salvestrolilor.

Este foarte important ce mancam, ce bem, cu ce ne tratam sau ce respiram.

Pentru o mai buna protectie impotriva cancerului, este recomandabil de a creste aportul de salvestroli prin consumul de legume neprelucrate biologice, ierburi si fructe. Este de preferat ca legumele sa fie preparate cu abur sau prin usoara prajire; salvestroli sunt destul de rezistenti la caldura, dar sunt extrasi(solubili) in apa, atunci cand legumele sunt fierte. in plus, se pot folosi legume si fructe concentrate, selectate pentru nivelul lor ridicat de salvestroli. Suplimentele cu salvestroli, asociate cu sinergici ca biotina, niacina, vitamina C, magneziu si seleniu precum si activitatea fizica, miscarea (deci aport de oxigen ) poate aduce o contributie importanta la vindecarea si prevenirea cancerului.

Pentru pacientii care se trateaza homeopat, cu acupunctura sau alte metode naturale, este foarte util aportul de Salvestroli deoarece creste eficienta acestor tratamente prin puterea cu care indeparteaza celulele tumorale ce se formeaza zilnic in corpul nostru. Un asemenea ajutor nu este de neglijat pentru medicii homeopati sau acupunctori atat la bolnavii de cancer cat si la cei care au alte afectiuni si nu raspund la tratamentele naturale .

Multitudinea de subsante toxice pe care le ingeram prin alimentatie, medicatie chimica  prin inhalarea aerului poluat, a produselor chimice pentru curatenie fac ca organismul uman sa raspunda foarte greu la tratamentele naturale si de aceea prin utilizarea Salvestrolului aducem un plus de forta naturala in lupta cu maladiile.

Salvestrol poate fi consumat concomitent cu terapiile clasice (chimioterapie/radioterapie). Se recomanda a se consuma a doua zi dupa respectivele terapii.

Descoperirea de salvestroli este, in orice caz, un motiv in plus de a alege alimente biologice, proaspete si neprelucrate.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...