Blog

Lupta cu cancerul
22
Noi

SCHIMBARE sau NORMALITATE?

Am aflat despre un om care NU vrea sa schimbe lumea…Guy Dauncey

…el cauta solutii pentru ca NOI toti sa schimbam ceva cu adevarat.
Un om dedicat pentru a dezvolta o viziune pozitiva pentru un viitor durabil, si de a transforma acea viziune in actiune. A abordat foarte serios probleme de ecologie, energie, clima si … cancer. Lucruri care ne afecteaza pe toti.

Nu este medic sau cercetator, dar a muncit 4 ani ca sa stranga date stiintifice despre cancer, si sa obtina dovezi solide despre cancer care poate fi prevenit, deoarece cauza cancerului se afla de multe ori datorita contaminarii aerului, produselor care le folosim, apei care o bem si alimentelor care le mancam. Cancerul nu este cauzat doar de dieta, fumat sau soare.

Rezutatul este o carte, „Cancerul -101 Solutii pentru a preveni epidemia”. Fiecare solutie are detalii si recomandari de urmat. Sunt prezentate solutii pentru diferite categorii persoane fizice, parinti, tineri, asociatii de profil, organizatii de sanatate, responsabilii HR, companii(firme), primarii(orase), guverne si lumea in ansamblu.

Nu am gasit o traducere in romana a cartii, dar totusi trebuie sa ACTIONAM in comun si sa eliminam supozitia ca nu putem opri aceasta epidemie teribila. Dar oare ne dorim acest lucru?

Totusi ce mi-a atras cel mai mult atentia, este un material gasit pe youtube, probabil ca un preambul la prezentarea cartii. Despre ce credeti ca vorbeste…?
Exact! ati intuit bine: despre mecanismul de lupta impotriva cancerului – SALVESTROLII

Raspunde

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...